• DansWeekrooster 15-16-17 (wijzigingen mogelijk!). download hier het rooster.
  • Eindvoorstelling repetities van Tim Persent, Csaba Kvasz en Natascha Dejong zijn begonnen!!
    ARCO IRIS (regenboog) wordt uitgevoerd op 30 juni, 1 en 2 juli in Ainsi Maastricht. Kaarten zullen vanaf begin juni te reserveren zijn.
  • 10 april – EigenWerk in voorprogramma NACHTHEXEN II van Jens van Daele. ‘s Middags krijgen alle leerlingen eerst een *workshop van 2 dansers van het gezelschap, waarna we met z’n allen (en familie/vrienden) naar de voorstelling NACHTHEXEN II, over de aanslagen in Parijs (2015) kunnen gaan kijken in Ainsi! In het voorprogramma van deze voorstelling mogen wij 4 pareltjes uit onze EigenWerk voorstelling laten zien! De kaartjes voor deze voorstelling kosten voor de ODM/IDA dansers  € 5,- en voor alle familie en vrienden € 10,- (i.p.v. € 15,-). Reserveren op schoolbord inschrijflijst tot uiterlijk 8 aprilVoorstelling meer info.
  • 13 april kun je van 10:00-13:15 (Locatie Kumulus ) auditie doen voor de gastchoreografie van Luis Pedraza Cedrón (Lees hier meer over Luis op de website van Sally DM, bekijk ook de video) INSCHRIJVEN OP SCHOOLBORD!
  • April 16 Malou Linders geeft proeflessen Cont. Urban voor Niveau 3 en 4

Belangrijke data:
* = verplicht (compulsary)                         
4 april             Start repetitierooster donder-,vrijdagen, gastchoreo Tim persent
10 april           EigenWerk + Nachthexen II, La parisienne, 19:30 Ainsi, €5/€10
13 april           Auditie gastchoreo Luis Pedraza Cedrón

DANSJAARKALENDER 5 –  kijk hier voor verdere data
*let svp op de vakantiedagen als Hemelvaart en Pinkster!! Deze zijn niet gewijzigd maar we zullen wel repeteren voor de eindvoorstelling ARCO IRIS.