Naar aanleiding van de bijeenkomst afgelopen vrijdag wordt binnenkort een verslag gestuurd en plannen we op korte termijn 2 leerlingen bijeenkomsten in, tijdens of net na lestijd. Deze maandag *18 maart direct na de les om 16:20-16:50 een korte evaluatie. Dan op *25 maart in de les van 16:45 -18:00 nemen we wat meer tijd om samen te praten.
 
  • DansWeek 12-13-14. download hier het rooster.
  • Danstoetsweek 18-22 maart (modern 1/2 – 26 maart)
  • Jennifer Romen heeft de kans gekregen om de komende maanden als choreograaf aan de slag te gaan bij het tv programma “Dance, Dance, Dance”! We zijn super trots op onze oud-leerling en docent! Heel veel succes Jennifer!!
  • BFC Proefwerk week 27 maart t/m 4 april, graag deze week (12) op het bord invullen wanneer je WEL aanwezig kunt zijn. We zouden zo min mogelijk lessen willen cancellen.
  • 30 maart geeft Yvette van der Slik met haar ‘Performance Groep’ een spetterende voorstelling in het Kumulus theater, kunt HIER kaarten bestellen! (kids 5,-)
  • Vanaf 4 april start gastchoreograaf Tim Persent met *niveau 4 op donderdagen en vrijdagen met zijn *repetities voor onze eindvoorstelling Arco Iris. Om het dansrooster zo min mogelijk te wijzigen geven ook Csaba en Natascha op deze dagen ‘*blokuren niveau 3’ en zullen zij ook een begin maken met hun choreo’s. (Lees hier meer over Tim op de website van dansgezelschap Leine en Roubana, bekijk ook de video’s.)
  • 13 april kun je van 10:00-13:15 (Locatie Kumulus ) auditie doen voor de gastchoreografie van Luis Pedraza Cedrón (Lees hier meer over Luis op de website van Sally DM, bekijk ook de video)

Belangrijke data:
* = verplicht (compulsary)
18/22 maart *Danstoetsweek (modern 1/2 – 26-3)
30 maart Performance groep Y. vd Slik in Kumulus 20:30 uur.
4 april Start repetitierooster donder-,vrijdagen, gastchoreo Tim persent
13 april Auditie gastchoreo Luis Pedraza Cedrón

DANSJAARKALENDER4 – kijk hier voor verdere data
*let svp op de vakantiedagen als Hemelvaart en Pinkster!! Deze zijn niet gewijzigd maar we zullen wel repeteren voor de eindvoorstelling ARCO IRIS.