Download hier DansWeekrooster 44-46

DANSJAARkalender-18-19-3

  • Csaba heeft vanwege zijn heupblessure iets meer rust nodig en zal voorlopig de zaterdagen geen les kunnen geven. De ochtendles klassiek wordt een mix- niveau les. Niveau 3 en 4 kunnen de barre eventueel op spitzen doen.
  • Week 44-45 is BFC toetsweek voor niveau 4, voor hen is een aangepast rooster gemaakt. * Ook met de toetsweken voor de buitenschoolse leerlingen zal wat aanwezigheid betreft rekening gehouden worden. Alle leerlingen die toetsweek hebben worden in die weken wel geacht in ieder geval 3 lessen in die periode bij te wonen (vrijdag is verplicht). (BFC toetsweek van woensdag 1-11 tot en met woensdag 7-11). Ik zal een schema ophangen om in te schrijven wie wanneer aanwezig kan zijn.
  • Workshop Giselle – Nationaal Ballet op 17-11 Alleen in combinatie met de voorstelling op 22-11 (€ 10,-) DEZE VOORSTELLING HEBBEN JULLIE ZELF UITGEKOZEN! Inschrijven en betalen bij Marishka vóór 2-november.
  • EigenWerk 15 en 16 december; Kaartverkoop via de website van Theater aan het Vrijthof start vanaf 19 november. Ook de junioren doen mee met de EigenWerk voorstelling in een stuk van Manouk Retera. Dit jaar zullen niet automatisch alle examen solo’s in de eindvoorstelling van juli staan, er zal in het voorjaar een keuze gemaakt worden welke stukken door mogen, nadat ze nog een *paar keer zijn opgevoerd in bijvoorbeeld; de auditie trainingen, de BFC open dag WhatzNext en de Codarts excursie.
  • Openbare KIJKLESSEN WEEK 17-21 december; omdat deze openbaar is, ivm bezoekers aantallen max 20, graag HIER aanmelden via de website svp.
  • Lijst met HBO/MBO opendagen vind je hier en op onze website onder DansInformatie
  • Lijst met auditiedata vind je hier en op onze website onder DansInformatie
  • LET OP DATA EINDVOORSTELLINGEN GEWIJZIGD!! (zie aangepaste jaarkalender)

Belangrijke data:
* = verplicht (compulsary)                              
17-11-2018    Workshop Giselle, Nationaal Ballet
22-11-2018    Giselle voorstelling Nationaal Ballet, € 10,- (ook voor junioren)
week 47       Binnenschools ouder/leerling gesprekken
week 48       Buitenschools ouder/leerling gesprekken

week 48       *Danstoetsweek
7-12-2018     *Studio doorloop EigenWerk (ook *junioren)
15en16-12    *EIGENWERK voorstellingen (ook *junioren)
17 tm 21-12    Kijklessen week! (opgeven via website)
11&12-1-19    *auditietrainingen Niveau 4, zie jaarkalender
2-2-19            *Open Dag BFC, workshops en EigenWerk (ook *junioren)

DANSJAARKALENDER kijk hier voor verdere data