jd2d_15_1_35

Vanaf september 2017.
2x in de week danstechniekles
1x in de week moderne dans/improvisatie
1x in de week contemporary-urban
(ma 17:00-19:45 en woe 15:00-17:45)

voor kids in basisschool groep 7 & 8.   
Deze na schoolse lessen worden met grote korting aangeboden. Dit betekent niet dat ze vrijblijvend zijn. We verwachten van de leerlingen (en als gevolg ook van de ouders) een grote inzet en maximale aanwezigheid. De lessen zullen op de maandag en woensdag in de studio’s van ODM aan de Eenhoornsingel plaatsvinden. Lees onderstaand meer over de lessen.

Naam kandidaat

Uw e-mail

Onderwerp Auditie aanvraag

Uw telefoonnr.

Uw adres

Geboorte datum kandidaat

Doet auditie voor:

 junioren groep 7 junioren groep 8

 opleiding 1e leerjaar opleiding 2e leerjaar

 intensief buitenschools training programma (alle leeftijden)

Heeft eerder les gevolgd bij

Aantal jaar

Dansstijl klassiek modern urban anders 

Opmerking/aanvulling

captcha

Over de lessen:
Verschillende danstechnieken onder de knie krijgen is van groot belang voor jonge dansers van nu! Dus wil je vroeg beginnen met goede danstechniek die je in alle stijlen kunt gebruiken, dan helpen deze technieklessen je een grote stap verder.

In de technieklessen werken we met oefeningen die we doen in opbouw naar een aantal dansen. De dansen bestaan uit langzame en snelle bewegingen, sprongen, draaien en ook bewegingen op de vloer. We nemen dan de verschillende passen uit de dans onder een vergrootglas en maken oefeningen, gebaseerd op de klassieke danstechniek, die je helpen die passen beter uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan lichaamshouding, coördinatie , spierkracht, en lenigheid. We gebruiken hierbij allerlei verschillende soorten muziek omdat ook muzikaliteit voor een goede danser heel belangrijk is.

In de moderne dans/improvisatie lessen werken we o.a. met de techniek uit de technieklessen aan dansexpressie en eigen creativiteit. Moderne dans bestaat uit veel natuurlijke bewegingen maar we dagen je hierin ook uit om op zoek te gaan naar de heel speciale bewegingen die jouw lichaam kan. Met de oefeningen in deze les maak je vanuit jezelf soms de mooiste bewegingen die niemand anders had kunnen verzinnen. Samen maken we van die bewegingen super mooie dansen.

De lessen worden gegeven door Marishka van Loon, coördinator Opleiding Dans Maastricht en Jennifer Romen.
Wil je onderzoeken en ervaren op wat voor manieren de techniek-, modern/impro- en urban lessen kunnen worden ingezet als ondersteuning, aanvulling en ontwikkeling van jouw eigen danskwaliteiten? Kom deze lessen dan doen!