Op 16 februari houden we weer audities voor schooljaar 2019-20: (vul het formulier onderaan de pagina in)

ODM/IDA is zoals de naam al zegt, een talentopleiding dans. Een samenwerking van het Bonnefanten College, Codarts Rotterdam en Kumulus om jong danstalent de gelegenheid te geven op hoog niveau te trainen. Een vooropleiding/ intensief danstraject op maat. De individuele ontwikkeling en coaching van het danstalent staat centraal. ODM/IDA levert jonge dansers af die beschikken over eigenheid, authenticiteit en sociale vaardig heden voor een zo breed mogelijke toekomst.

We auditeren kandidaten om een selectie te maken van leerlingen met voldoende aanleg in dans voor een intensieve dansopleiding of training.  Je traint bij ons minimaal 4 lessen van anderhalf uur per week. We kijken hierbij naar fysieke geschiktheid, muzikaliteit in beweging, natuurlijke bewegingscoördinatie, vormgevoeligheid, expressiviteit, opnamevaardigheid en doorzettingsvermogen. Danservaring kan positief meewerken. Er wordt gekeken naar hoe snel een basiskennis, van met name de klassieke danstechniek, opgenomen wordt. 

Kijk hier op ons lesrooster. 
Klik hier voor onze tarieven 2018-19
Klik hier voor onze StudieGids 2018-2019

Je kunt auditie doen voor:
– Junioren (basisschool groep 7&8)
– Binnenschools traject Bonnefanten College
– Buitenschools traject

Proefperiode
Omdat ook een goede auditie slechts een momentopname is, beschouwen we het eerste lesjaar als een proefperiode. Je krijgt de gelegenheid om te wennen aan onze school en om je talenten te ontplooien. Bij onvoldoende resultaat in de vooruitgang of inzet van de leerling kan (ook na de proefperiode) besloten worden dat de voortzetting van het opleidings-, het intensieve of het basis traject, leerling niet meer mogelijk is. Hieraan zal altijd tijdig een gesprek voorafgaan. 
Meer informatie: 06-50291307

Naam kandidaat

Uw e-mail

Onderwerp Auditie aanvraag

Uw telefoonnr.

Uw adres

Geboorte datum kandidaat

Doet auditie voor:

junioren groep 7junioren groep 8

opleiding 1e leerjaaropleiding 2e leerjaar

intensief buitenschools training programma (alle leeftijden)

Heeft eerder les gevolgd bij

Aantal jaar

Dansstijl klassiekmodernurbananders

Opmerking/aanvulling

captcha

Locaties: Bonnefanten College, Eenhoornsingel 100, Maastricht.
Kumulus, Herbenusstraat 89, Maastricht

Kleding: draag strak zittende kleding. Heb je geen balletkleding, dan een legging of een strakke rekbare sportbroek, een strak, rekbaar hemdje en sokken. Lange haren netjes uit het gezicht en weg van de nek.